Я вчера твоего сообщения не видел - к сожалению.
На счет свечи - высокая волна. Плохо что максимум на предыдущей бычьей. Я бы не спешил с входом, разве что с краткосрочными целями на 1,3450. Предполагаю что кленовый уйдет ещё выше 1,40-1,43
===
перше най символічне підвищення ФРС США % ставки по федеральних фондах - подія історична
зараз відбувається пере-форматування ринкових позицій напередодні засідання 16/12
але нова дійсність - закінчення тривалого циклу урізання ставок - підтримуватиме Зеленого Змія допоки інші провідні центробанки світу не приєднаються до процесу нормалізації монетарної політики
з іншого боку товарні валюти залежні від нафти та сировинних цін знаходяться далеченько від завершення цього циклу
на перше мова про Канаду та луні (+ Норвегія зі своєю кроною)
тренд по нафті загрожуючий - злам позначки $40 відкладає період стабілізації на невизначений термін
нафта має потягнути за собою ціни на промислові метали та металорудні (привіт до Австралії, Росії та іншим добиччикам)
очевидно, що проблеми у Євро теж не закінчилися
тому на короткостроковому горизонті можна зіграти проти бакса у лонг з високим кері по NZD/USD та AUD/USD, але тільки не у шорт по USD/CAD (нагадаю, на минулому тижні вийшли слабкі дані по ВВП у мінус 0,5 % за вересень) чи USD/CHF
чому би не виключити з торгівлі ризикований USD - допоки не розвіється туман невизначеності наслідків ліфт-офф ?
зокрема, GBP/CHF (купівля) чи CHF/JPY (продаж) ???
Так! the Wall, я також тільки, що обгрунтовував свою думку по скайпу. Але з іншої сторони він правий - план є план і його треба дотримуватись.
Я от сьогодні відкривав продажі по евро/доллару, все було добре поки мені не здалося, що на часовому графіку відбилися від 1,0990. Ордер закрив, хоча план був зовсім інакший. Саме основне, що план продовжив виконання, але вже без моєї участі(
В мене руки чешуться продати кенгуру, тільки потрібно щоб добу закрили десь на 0,7255 або ще нижче. На 0,7000 або близько до того можна буде забирати прибуток.
Чомусь мені мій свічний аналіз показує, що не все так погано у австралійського доллара і в нього є шанси на ріст до 0,7500. Правда не знаю на основі яких подій таке може статися.